دارچین و اثرات مفید ان در درمان دیابت

ساخت وبلاگ

تازه ترین تحقیقات نشان می دهد مبتلایان به دیابت می توانند با افزودن کمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدن شان کمک کنند. در این مطالعات بیماران دیابتی که به مدت 40 روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی های خون شان تا 30 درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد. در مطالعه پژوهشگران 60 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه 1،3 تا 6 گرم دارچین با معادل آن آرد گندم(به عنوان دارونما) مصرف کردند.آرد گندم و دارچین به شکل کپسول استفاده می شد. میزان گلوکز و چربی و کلسترول تمام بیمارانی که دارچین مصرف کردند تا 30 درصد کاهش یافت. اما هیچ گونه تغییری در کسانی که دارونما دریافت کردند مشاهده نشد. برای افزایش فعالیت انسولین ادویه جات را به غذا اضافه کنید.
ذاءقه ما در تعیین نوع ادویه جات در غذای مان نقش اصلی دارد. مثلا دارچین را برای شیرینی هایی مانند پای کدو حلوایی استفاده می کنیم. چنین ادویه جاتی عملا خاصیت دارویی دارند و به ما کمک می کنند که میزان قند لازم بدن را تنظیم کنیم
                                                                                      

 

      به نظر می رسد که دارچین می تواند فعالیت انسولین را افزایش دهد و حتی انسولین به مقدار کم قدرت سوزانیدن قند شیری را پیدا می کند. این ادویه دسترسی سلول های چربی را به انسولین آسان تر می کند و تبدیل گلوکز به انرژی را چند برابر افزایش می دهد.
دارچین می تواند حساسیت انسولین را به طور قابل ملاحظه ای بهبود بخشد، یعنی اینکه بدن نیاز کمتری به هورمون انسولین برای کنترل سطح قند خون خواهد داشت. پس سعی کنید روی چیزی که دوست دارید، دارچین بپاشید و صرف کنید. دانشمندان کشف کرده اند که ادویه جات گوناگون اسولین را تحریک می کند، یعنی باعث می شود بدن از قند خود به طور موثری استفاده کند و بنابراین نیاز به انسولین کمتری داشته باشد.
دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول هارا بهبود می بخشد. دکتر ریچارد اندرسون از مرکز تحقیق تغذیه انسان در اداره کشاورزی در ملتسویل مریلن می گوید: تنها مقدار کمی دارچین روی هر غذای مناسبی می تواند سطح قند خون را در اندازه طبیعی نگه دارد. دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد. به همین خاطر دیابتی ها بدون خطر چاق شدن می توانند با افزودن دارچین، طعم مطبوعی به غذای خود بخشند. هر گرم دارچین کمتر از 3 کالری دارد که بسیار اندک است. دارچین مانع ایجاد رادیکال های آزاد خطرناک می شود
                       

 توصیه های مهم  :

 خوردن دارچین برای زنان باردار و مبتلایان به زخم معده خوب نیست.
افزودن مقدار کمی دارچین، به چای، آب پذتقال یا غلات مفید است.
دارچین حاوی برخی مواد است که مصرف زیاد آن می تواند سمی باشد، بنابراین در مصرف این ماده غذایی باید دقت کرد.
با جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی می توان چای دارچینی تهیه کرد.
افرادی که آلرژی (حساسیت) دارند، نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند، زیرا دارچین موجب تشدید آلرژی نمی شود. اما این نکته را فراموش نکنید که چنانچه شما بسیار زیاد دارچین استفاده کنید، باید اثرات بد آن را بپذیرید.
نشانه های هشدار دهنده ناشی از مصرف زیاد دارچین را از یاد نبرید . اثرات مضر مصرف زیاد دارچین عبارت است از التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و سوزش معده.
                     

گیاهان دارویی...
ما را در سایت گیاهان دارویی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فاطمه فرهادی oloum بازدید : 362 تاريخ : چهارشنبه 27 / 10 ساعت: 19:18